На 21 декември „БЕНЗОИЛ“ ќе го извлече добитникот на автомобилот „Фолцваген Т-Крос“

На 21 декември „БЕНЗОИЛ“ ќе го извлече добитникот на автомобилот „Фолцваген Т-Крос“

Финалето од големата Наградна игра на Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ се ближи кон крајот. По четирите кола во изминатата година на 21 декември, роденденски „БЕНЗОИЛ“ ќе ја извлече главната награда автомобил „Фолцваген Т-Крос“.

Во четирите кола беа доделени 20 награди, четири скутери, четири електрични тротинети, четири велосипеди, четири таблети и четири мобилни телефони на исто толку среќни потрошувачи кои во изминатиот период додека траеше наградната игра наполниле гориво на една од Бензинските станици на „БЕНЗОИЛ“ за сума од над 1.000 денари.

Наградната игра се уште трае до финалното извлекување на 21 декември, сите недобитни ливчиња и оние кои до 21 декември ќе наполнат гориво од Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ ќе учествуваат во извлекувањето на главната награда автомобил „Фолцваген Т-Крос“.

Од „БЕНЗОИЛ“ најавуваат дека во новата 2022 година повторно за своите ценети потрошувачи ќе организираат наградна игра со интересни и големи награди.

Наполнете гориво за сума од најмалку 1.000 денари, добијте фискална сметка, напишете го вашето име и презиме со телефонски број, ставете ја во кутијата на бензинската станица и учествувајте во извлекувањето на автомобилот „Фолцваген Т-Крос“.

Admin

Leave a Comment

Your email address will not be published.*