КВАЛИТЕТ

ГОРИВА СО ДОКАЖАН КВАЛИТЕТ, КАКОВ ШТО ЗАСЛУЖУВААТ ВАШИТЕ ВОЗИЛА

24/7 МАРКЕТ

СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА ВАС И ВАШЕТО ВОЗИЛО

ПРИЈАТНА АТМОСФЕРА

ОДМОРЕТЕ И РЕЛАКСИРАЈТЕ СЕ СО НАЈДОБРОТО КАФЕ ВО BENZOIL

ДОБИЈ VOLKSWAGEN
T-CROSS
Станете лојален член на Benzoil и вклучете се во големата наградна игра и добијте шанса да освоите многу вредни награди

Нова и Најголема Наградна Игра во Benzoil!

Станете лојален член на BENZOIL и добијте попуст од 3 денари за еден литар наточено гориво. Подигнувањето на Loyalty card се врши во најблиската локаицја на BENZOIL во Струмица или на б.п. BENZOIL во с. Владевци. За најлојалните потрошувачи со најмногу потрошени литри гориво, BENOZIL доделува следните награди. 

  • Главна награда: Автомобил Volkswagen POLO
  • Веспи ITALJET
  • Велосипеди
  • Таблети и телефони

НОВОСТИ

Ристо Алаџов доби Џип „Фолцваген Т-Крос“ од БЕНЗОИЛ

Ристо Алаџов е добитникот на главната награда автомобил „Фолцваген Т-Крос“ во финалното извлекување од големата наградна игра на Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“, кое се одржа денеска на 8-от роденден на ова компанија.

На 21 декември „БЕНЗОИЛ“ ќе го извлече добитникот на автомобилот „Фолцваген Т-Крос“

Финалето од големата Наградна игра на Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ се ближи кон крајот. По четирите кола во изминатата година на 21 декември, роденденски „БЕНЗОИЛ“ ќе ја извлече главната награда автомобил „Фолцваген Т-Крос“.

ТИПОВИ НА ГОРИВА

TNG

TNG

EURO SUPER 95 BS

EURO SUPER 95 BS

EURO DIESEL BS

EURO DIESEL BS

EURO SUPER 98 BS

EURO SUPER 98 BS

НАШИ УСЛУГИ

Нудиме услуги кои секогаш ги имаат нашите потрошувачи во преден план.
Малопродажба на висококвалитетни горива

Нашиот главен фокус сте Вие и Вашето возило, а затоа нудиме исклучиво горива од висок квалитет зад кој стоиме цврсто.

Транспорт на горива

Горивата ги транспортираме од една до друга дестинација земајќи ги во предвид сите мерки за безбедност и квалитет на горивото.

Складирање и големопродажба

Доколку сте сопственик на бизнис во логистика, ние сме тука за Вас и нудиме одлични цени за големопродажба, како и совршени услови за складирање.

Кафе бар и маркет

За Вашите паузи, имаме кафе бар и маркет кои работат 24/7 и во нив може да најдете сè што би можело да Ви притреба за време на патувањето за Вас и Вашето возило.

Локации

Нашите бензински станици се наоѓаат на три локации

ЗОШТО BENZOIL

Нашите потрошувачи знаат за нашиот квалитет

КВАЛИТЕТ

Квалитетот и грижата за возилата на нашите потрошувачи ни е на прво место. Ние знаеме колку е важно користењето на квалитетни горива за издржливоста и безбедноста на вашето возило.

ГРИЖА ЗА ПОТРОШУВАЧИ

Тимот на BENZOIL е целосно посветен кон квалитетно и добро потрошувачко искуство. Ги стекнуваме нашите лојални потрошувачи преку повеќегодишно докажување и услужување.

ПРИЈАТНА АТМОСФЕРА

Сите наши бензински станици се опремени со кафе бар во кој нашите потрошувачи можат да направат пауза, да се релаксираат пред да продолжат со нивното патување и обврски.